logo songteksten.net

Jeroen van der Boom helpt kandidaten met outfit

(Novum) - Jeroen van der Boom voorziet zijn kandidaten in The Voice of Holland graag van het juiste tenue om ze een stapje verder te helpen. De 38-jarige zanger weet dankzij jarenlange ervaring dat kleine accenten van groot belang kunnen zijn.

"Dat Ray succes zou hebben met zijn rood geverfde schoenen, weet ik dankzij de Dinnershow waar ik inzat", vertelt Van der Boom in het AD. "Als ik daar gouden schoenen nodig had, spoot ik ze zelf in die kleur. Bij Anne zei ik: trek je schoenen uit, want met gympen word je zo'n schoolmeisje. Als we dat volhouden, wordt het vanzelf een dingetje en onthoudt het publiek dat."

De zanger baalt er wel van dat twee van zijn kandidaten niet zo in de belangstelling staan. "Meike en Leonie vallen niet op, terwijl Leonie de beste stem heeft." Volgens Van der Boom hebben enkele van zijn beschermelingen moeite met de populariteit van Ben Saunders. "Hij is zo dominant in de commercials en de reallife soap, daar hebben ze moeite mee. Ik snap dat wel." Toch weet Van der Boom ook waar het goed voor is. "Hij is nodig voor het gezicht van het programma."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren