logo songteksten.net

Chris Brown wil erkenning als vader

(Novum) - LOS ANGELES - Chris Brown wil dat hij officieel wordt erkend als de vader van Royalty, schrijft TMZ. Hij heeft onlangs ontdekt dat op het geboortecertificaat van de kleine dame Brazil Riesling staat geregistreerd als vader. De muzikant is boos en heeft een advocaat in de arm genomen om het certificaat te laten aanpassen.

Begin maart werd bekend dat uit een DNA-test was gebleken dat Brown de biologische vader is van Royalty. Het meisje was toen al negen maanden oud. Sindsdien probeert de rapper een band met zijn dochter op te bouwen.

Maar Riesling, beter bekend als King BA, is samen met de moeder van Royalty en beschouwt zichzelf nog altijd als de vader van het kind. Hij laat geen mogelijkheid onbenut om Brown dat te laten merken. Zo zet hij regelmatig foto's van zichzelf met de kleine meid online.

De advocaat van Brown onderhandelt nu met King BA en Royalty's moeder Nia Guzman over het aanpassen van het certificaat. De artiest zou de gang naar de rechter niet schuwen, mochten Guzman en haar vriend hem tegenwerken.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren