logo songteksten.net

BN'ers maken zich op voor pakjesavond

(Novum) - Bekend Nederland viert zondag natuurlijk ook pakjesavond. Bij Caroline Tensen thuis is het Sinterklaasfeest elk jaar een belangrijk gebeuren. "De hele familie, inclusief schoonfamilie, komt dan bij elkaar", zegt ze.

"Het belangrijkste is dan eten" vervolgt de presentatrice voor de camera van Novum Nieuws. Het vergt enige organisatie, maar dan wordt het ook een onvergetelijke avond in huize Tensen. "We gaan heel goed eten aan een enorme tafel, met veertien man", legt ze uit. "Dat is voor mij Sinterklaas, echt een samenzijn."

Marijke Helwegen viert het feest samen met haar geliefde en haar kat. "Wij doen pakjesavond met de kater Bonzie", zegt het zelfbenoemde boegbeeld van de plastische chirurgie. "Die krijgt ook pakjes." Hopelijk is het beestje zondag in een beter bui dan een jaar geleden. "Vorig jaar hing hij in de kerstboom en had hij alle ballen eruit gegooid."

Maik de Boer doet echter niet mee aan pakjesavond. Volgens de stylist neemt het feest overdreven vormen aan. "Met zulke belachelijk dure cadeaus. Dus daar doen wij niet meer aan", zegt hij. "Wij schrapen geld bijeen en dat geven we aan een goed doel."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren