logo songteksten.net

'Peter Andre heeft huwelijk kapot gemaakt'

(Novum) - Peter Andre wordt ervan beschuldigd het huwelijk tussen een Britse tv-presentator en -presentatrice kapot te hebben gemaakt. De 37-jarige zanger zou de vrouw van de presentator hebben bestookt met pikante sms'jes.

De 41-jarige Lee Clark is getrouwd met de 28-jarige Pollyanna Woodward. De twee, beiden werkzaam voor de Britse televisie, vierden in oktober dat ze een jaar met elkaar getrouwd waren. Volgens de Britse krant Daily Mirror sloeg de feeststemming als snel om toen de presentator ontdekte dat zijn vrouw de afgelopen tijd meer dan honderd pikante berichten had ontvangen.

De sms'jes kwamen volgens Clark van niemand minder dan Andre, die Woodward enige tijd eerder had leren kennen tijdens een galadiner. "Ik lig alleen in mijn grote bed, verveeld. Kon je maar hier zijn", zou een van de berichten luiden. De presentatrice zou op haar beurt een groot aantal bonbons naar de zanger hebben gestuurd.

Een woordvoerder van Andre ontkent het verhaal en zegt dat de zanger, op het moment dat hij erachter kwam dat ze getrouwd is, het contact met Woodward heeft verbroken. Clark is echter overtuigd van zijn schuld en heeft aangegeven te willen scheiden.

Andre scheidde vorig jaar september van glamourmodel Katie Price. De twee waren 4,5 jaar samen en hebben twee kinderen.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren