logo songteksten.net

Kenny B. presenteert album in Melkweg

(Novum) - AMSTERDAM - Kenny B. presenteert zondagavond zijn album in de Melkweg in Amsterdam. Kenny B, de artiestennaam van Kenneth Bron, durfde lang geen Nederlandstalige muziek op te nemen, maar staat al een maand op nummer 1 met zijn hit Parijs in de Single Top 100.

Een van de nummers op het nieuwe album is Jij bent de liefde dat Guus Meeuwis vrijdag uitbracht als single. Dit noemde Kenny B. een 'grote eer': "Ik had het niet durven dromen, maar het gaat echt gebeuren. Toen ik een half jaar geleden bezig was met het album, hebben we een demo van Jij bent de liefde aan Guus Meeuwis laten horen. Hij is hiermee de studio in gegaan, wat ik een super dope idee vond."

Komende week staat Kenny B. opnieuw in de Melkweg. Donderdag treedt hij op tijdens de FunX Music Awards. Zelf maakt hij driemaal kans op een prijs. Kenny is genomineerd in de categorie beste zanger en met zijn nummer Parijs in de categorieën beste single en beste video.

Kenny B. is komende zomer gastartiest in het Philips Stadion tijdens de Groots met een zachte G-concerten van Guus Meeuwis.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren