logo songteksten.net

'Weddingplanners Wes & Yo vroegen geen dankwoord'

(Novum) - The Class Company heeft nooit om een openbare dankbetuiging van Wesley en Yolanthe gevraagd. Dat laat het evenementenbureau dinsdag weten in een persverklaring. De weddingplanners reageren daarmee op berichtgeving in De Telegraaf waarin een bron beweert dat het bruidspaar alsnog de volledige kosten wilde betalen, maar niet wilde meewerken aan een dankwoord.

Het koppel ruziet al maanden met The Class Company over de hoger uitgevallen kosten van hun huwelijk. De Telegraaf citeerde dinsdag een anonieme bron die beweerde dat Yolanthe en Wesley alsnog de onvoorziene kosten wilden betalen voor hun huwelijk. Het evenementenbureau zou het aanbod alleen accepteren als Wes en Yo een dankbaarheidsverklaring zouden uitgeven. Dat zou het koppel hebben geweigerd.

"Deze berichtgeving is voor ons niet herkenbaar", luidt de persverklaring van The Class Company. "Wij nemen aan dat het paar zich ook niet in het artikel herkent, daar er nooit sprake is geweest van gevraagde dankbetuigingen. Het is juist dat er vorige week een gesprek heeft plaatsgevonden over de nog aan de leveranciers te betalen kosten."

De manager van Wesley en Yolanthe laat weten dat het bericht in de krant wel degelijk klopt. "Wat er in het artikel staat klopt. Ik was bij het gesprek en zo is het gegaan", laat ze aan RTL Boulevard weten.

Het lijkt er dus op dat de rechtszaak over de onbetaalde kosten gewoon doorgaat. Het kan nog maanden duren voordat er daadwerkelijk een uitspraak wordt gedaan in de zaak. "The Class Company hoopt dat het bedrag alsnog zal worden betaald, dan kunnen de leveranciers van het huwelijk direct worden uitbetaald." Het zou gaan om een kleine drie ton.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren