logo songteksten.net

Kenny B wil gewoon muziek maken

(Novum) - HILVERSUM - Sinds Kenny B met zijn nummer Parijs in zo'n beetje elke hitlijst op één staat, heeft de zanger het erg druk met van alles en nog wat. "Begrijp me niet verkeerd, ik ben heel blij dat mijn muziek zo goed ontvangen wordt, maar het mag allemaal wel weer wat rustiger."

Kenneth Bron, zoals hij echt heet, zegt dat hij eigenlijk nog geen tijd heeft gehad om alles te laten bezinken. "Tuurlijk denk ik soms 'wow, ik geloof dat ik wel iets gepresteerd heb'. Bijvoorbeeld als ik naar die dubbel platina aan de muur kijk", aldus Kenny in Metro. "Ik heb simpelweg nog geen tijd gehad om er bij stil te staan."

Maar al die poespas rondom zijn muziek is niks voor hem. "Laat mij maar gewoon muziek maken. Dat is voor mij genoeg." Al waardeert hij de aandacht wel. "Ik ben ontzettend blij dat dat ik een podium heb om te zeggen wat ik wil zeggen, dat veel mensen ernaar luisteren en het kennelijk waarderen. Ik vind het fijn dat ik mensen blij kan maken gewoon door Kenny te zijn."

Met beroemd zijn heeft de Parijs-vertolker niet zoveel. "Ik voel geen druk om aan de top te blijven. Met een kleiner publiek ben ik ook tevreden."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren