logo songteksten.net

'Wesley moest smeken om te mogen betalen'

(Novum) - Wesley Sneijder heeft aangeboden het geld dat The Class Company nog van hem en Yolanthe tegoed heeft, nog voor kerst te betalen. Volgens de voetballer kwam hij er na een lang gesprek met de weddingplanners toch niet uit.

"Ik wilde nog voor Kerstmis alleen maar fijne herinneringen hebben aan onze bruiloft", vertelt Sneijder in een interview met De Telegraaf. "En daarom was mijn aanbod alle onverwachte kosten te betalen, zonder discussie of die terecht waren of niet." Volgens de voetballer gaat het om een bedrag van 285 duizend euro.

Dat hij het bedrag wil voldoen, betekent niet dat hij het eens is met de kosten. Sneijder, die al maanden met The Class Company ruziet over hoger uitgevallen kosten van zijn bruiloft, wil 'de zaak met de mantel der liefde bedekken'. "Voor Yolanthe, omdat ik zo veel van haar hou. En omdat ik het wijs van haar vind dat zij het uit de wereld wil hebben."

Ondanks een gesprek van tweeënhalf uur werden Sneijder en de weddingplanners het niet eens. "Ik had verwacht dat ze blij zouden zijn dat ik de zaak op deze manier wil oplossen, maar ik heb het gevoel dat ik bijna moest smeken om het geld te mogen betalen."

De voetballer ziet nog een mogelijkheid om de zaak zonder tussenkomst van een rechter op te lossen. "Een van de dames van de The Class Company heeft mij nog geprobeerd te bellen, maar ik heb niet opgenomen", vertelt de voetballer. "Ik wil eerst even alles laten bezinken."

Ook Patrick Kluivert en Edwin Smulders, wier vrouwen bij The Class Company werken, hebben zich inmiddels in de zaak gemengd. Kluivert, die aanwezig was bij het gesprek tussen de twee partijen, beweert dat de zaak is stukgelopen op een verklaring van het management van Wesley en Yolanthe die The Class Company zou moeten ondertekenen. "Er stonden bepaalde dingen in waarbij The Class Company niet rooskleurig werd afgeschilderd", zei Rossana's man op Radio 538.

Edwin Smulders zegt gek te worden van het bedrag dat als overschrijding van het budget wordt genoemd. "Ze zijn er geen tonnen overheen gegaan, het is maar 75 duizend euro", zei de man van Anouk Smulders in Koffietijd. Zowel Kluivert als Smulders hoopt dat de partijen nog een keer met elkaar om de tafel gaan en dat het niet uitdraait op een rechtszaak.

Eerder deze week verscheen het bericht dat The Class Company een openbare dankbetuiging van Wesley en Yolanthe heeft gevraagd. Het evenementenbureau zou alleen daarmee het aanbod om alsnog alle kosten te betalen, accepteren. The Class Company ontkende, maar de manager van het paar bevestigde het verhaal.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren