logo songteksten.net

Sylvie wil vader geen naaktkiekjes aandoen

(Novum) - Sylvie van der Vaart is niet van plan uit de kleren te gaan voor Playboy. "Ik vind het nog steeds heel belangrijk dat mijn ouders trots kunnen zijn op wat ik doe. Playboy kan ik mijn vader niet aandoen", vertelt Sylvie in een interview met Grazia.

De voetbalvrouw kreeg in Duitsland, waar ze een van de juryleden van Das Supertalent is, een aanbod. Volgens Sylvie bood Playboy 'megabedragen'. "Maar ik ga het never ever doen. Het past niet bij me."

Wat volgens Sylvie ook niet bij haar past is de titel WAG, wat staat voor wives and girlfriends. Dat etiket krijgen spelersvrouwen van Britse voetballers al snel opgeplakt. "Ik vind het woord WAG verschrikkelijk, ik ben ook geen WAG", doet Sylvie haar beklag. "Ik associeer mezelf absoluut niet met het beroep van mijn man. Ik ben mijn eigen persoon, ik heb een eigen carrière."

Ook met de term voetbalvrouw is Sylvie minder gelukkig, maar daar kan ze nog enigszins begrip voor opbrengen. "Ik ben natuurlijk ook een voetbalvrouw in de zin dat ik de vrouw ben van een voetballer."

Dankzij Rafaels transfer naar Tottenham Hotspur woont Sylvie sinds kort in Londen en kreeg ook zij het stempel WAG opgedrukt. Sylvie eindigde tot haar ongenoegen hoog in het lijstje van de tien meest sexy WAGs, dat opgesteld werd door de Britse media. "Er komen naaktmodellen in voor en halve pornosterren. Ik wil daar niet tussen staan."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren