logo songteksten.net

Hans Teeuwen terug met cabaretshow

(Novum) - Hans Teeuwen gaat opnieuw de theaters in met een cabaretshow. De 43-jarige komiek staat vanaf maart met een avondvullende show in onder meer Carré en het Delamar Theater.

De voorstelling van Teeuwen bestaat uit nieuw materiaal. Teeuwen zei in 2005 dat zijn voorstellingen hem zo afmatten, dat hij 'gewoon even klaar' was met cabaret. De Brabander sloot echter niet uit ooit weer op het podium te staan als cabaretier.

Na zijn cabaretvoorstellingen legde Teeuwen zich toe op een andere liefde: film. Hij regisseerde de film Masterclass, die in 2005 uitkwam. Later ging hij zingend de theaters langs, onder meer als jazzmuzikant. Ook trad hij in Groot-Brittannië op met vertaald werk.

De nieuwe show, Spiksplinter, gaat 15 maart van start met een aantal try-outs in Amsterdam. Later staat Teeuwen onder meer in Carré en het Delamar Theater. De reeks voorstellingen wordt op 23 september afgesloten in de Heineken Music Hall. Naast theaters in Nederland, gaat Teeuwen ook naar België, waar hij voorstellingen geeft in onder meer Antwerpen. De voorverkoop gaat dinsdag van start.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren