logo songteksten.net

Céline Dion uitgeput door kersverse tweeling

(Novum) - Céline Dion kampt sinds de komst van haar tweeling met een enorm slaapgebrek. De 42-jarige zangeres en haar 26 jaar oudere man werden in oktober ouders van twee jongetjes. "Ik slaap echt helemaal niet. Het is eigenlijk wonderbaarlijk dat we nog leven gezien ons gebrek aan slaap."

"Het is een grote uitdaging en heel erg vermoeiend", zegt Dion in de talkshow van Larry King over de zorg over de nu zes weken oude Nelson en Eddy. "Het zit vol verassingen, maar ik doe het allemaal met liefde en het is allemaal geweldig."

De tweeling, het resultaat van een reageerbuisbevruchting, kwam via een keizersnee ter wereld. De kereltjes werden oorspronkelijk vergezeld door een derde broertje, maar die haalde de geboorte niet. "Ik denk nog steeds aan de baby die afhaakte en er vandaag niet kan zijn. Die zal ik nooit vergeten", zegt Dion.

De zangeres kan haar geluk over de twee jongetjes die het wel haalden nog steeds niet op. "Ik kijk nog altijd vol ongeloof naar ze", zegt ze. Dion en haar man hadden al een 9-jarige zoon, genaamd René Charles.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren