logo songteksten.net

Keur aan BN'ers op eerste P.C. Hooftstraat Fair

(Novum) - De eerste editie van de P.C. Hooftstraat Fair belooft een ware parade van BN'ers te worden. Zowel een groot aantal acteurs en actrices als de top van de Nederlandse modewereld zal acte de présence geven op het evenement dat deze week plaatsvindt in de beroemde Amsterdamse winkelstraat.

De P.C. Hooftstraat Fair wordt zaterdag geopend door Patricia Paay. De televisiepersoonlijkheid wordt tevens onderscheiden met een Stijl Award, toegekend door Stichting Nederland Positief voor haar 'glorieuze comeback' en haar 'altijd stralende verschijning' als jurylid in diverse tv-shows.

Tijdens het evenement wordt ook een ode gebracht aan wijlen Harry Mulisch, een graag geziene bezoeker van de hoofdstedelijke straat. Daarnaast wordt bekendgemaakt welke winkel de stijlvolste etalage heeft en vinden er diverse modeshows plaats, waar onder anderen model Kim Feenstra en ontwerper Sepehr Maghsoudi van de partij zijn.

De P.C. Hooftstraat Fair vindt plaats van zaterdag tot en met maandag. Het evenement is een initiatief van de stichting Nederland Positief en het Fashion Museum in Amsterdam.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren