logo songteksten.net

Vriend Nikkie Plessen op de vuist met paparazzo

(Novum) - De vriend van Nikkie Plessen is zaterdag op de vuist gegaan met een paparazzo. De jonge fotograaf beweert dat de partner van de presentatrice hem enkele rake klappen heeft verkocht.

Het incident vond afgelopen weekeinde plaats in Amsterdam Zuid, waar twee junior paparazzi al enige tijd de buurt onveilig maken met hun camera's. Zaterdag barstte de bom toen de twee zich urenlang ophielden voor het raam van een etablissement waar een kinderfeestje werd gehouden. Onder anderen Plessen met haar vriend en presentatrice Renate Verbaan met Winston Gerschtanowitz waren daar aanwezig.

Nadat de fotografen meerdere verzoeken van Verbaan om te vertrekken hadden genegeerd, stapte de vriend van Plessen op de twee af en sommeerde hen te vertrekken. "Toen heeft mijn vriend hem een duw gegeven", zegt de presentatrice maandag in RTL Boulevard.

Volgens een van de jonge fotografen is het er echter veel heftiger aan toe gegaan. "Ik heb mij volgens mij echt drie stompen op mijn gezicht gehad", zegt hij. De junior paparazzo heeft inmiddels aangifte gedaan.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren