logo songteksten.net

Geschil Wesley en Yolanthe en weddingplanner over

(Novum) - Het drama rond het betalingsconflict tussen Wesley en Yolanthe en The Class Company is opgelost. Het bruidspaar heeft de volledige kosten betaald. Dat heeft heeft het management van Wesley en Yolanthe laten weten. Een Nederlandse rechtbank verklaarde zich eerder niet-ontvankelijk in het geschil over de onvoorziene kosten van de bruiloft.

De zaak zou opnieuw moeten worden begonnen in Italiƫ. Daarom besloten Wesley en Yolanthe voor de tweede keer om de kosten gewoon te betalen. Het koppel is blij is dat het boek nu gesloten is. Over de precieze overschrijding van het budget bestaat nog steeds onduidelijkheid.

Een ingewijde vertelt De Telegraaf dat het in totaal om meer dan een half miljoen euro gaat. Eerder vertelde de echtgenoot van weddingplanner Anouk Smulders nog dat het om een bedrag van 75 duizend euro zou gaan. Sneijder noemde voorheen de som van 285 duizend euro als onvoorziene kosten. Als de berekening van de krant klopt heeft de bruiloft van Wesley en Yolanthe in totaal 1,6 miljoen euro gekost.

Het driedaagse feest zou daarmee meer hebben gekost dan de bruiloften van Tom Cruise en Katie Holmes, Madonna en Guy Ritchie en Brad Pitt en Jennifer Aniston.

"Na alle commotie hebben Wesley en Yolanthe Sneijder-Cabau alsnog besloten de rekeningen van The Class Company te voldoen. In een goed gesprek tussen beide partijen gaf The Class Company toe sommige beslissingen, door miscommunicatie, niet goed te hebben genomen. Het bruidspaar sprak hun grote waardering uit over het mooie huwelijk. In goed overleg zijn beide partijen daarom tot de conclusie gekomen dat de zaak bij dezen is afgedaan", laat het management van Wesley en Yolanthe weten.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren