logo songteksten.net

Dexter-acteurs Hall en Carpenter uit elkaar

(Novum) - Dexter-acteur Michael C. Hall gaat scheiden van zijn vrouw Jennifer Carpenter. De twee acteurs zijn al enige tijd uit elkaar.

Beide partijen staan achter de beslissing, hebben hun woordvoerders laten weten aan het Amerikaanse tijdschrift Entertainment Weekly. De 31-jarige Carpenter speelt in de serie Dexter de zus van de moordende hoofdrolspeler. De twee trouwden op oudejaarsavond 2008.

Voor die tijd konden de 39-jarige Hall en Carpenter hun relatie anderhalf jaar geheim houden. Hall kwam begin dit jaar in het nieuws vanwege zijn behandeling tegen lymfklierkanker. In april maakte Carpenter bekend dat haar man volledig genezen was. De twee toekomstige exen spelen in de serie Dexter broer en zus, die beiden bij de politie werken. Het personage Dexter leidt een dubbelleven als seriemoordenaar.

Onlangs werd bekend dat de opnames voor het zesde seizoen in het voorjaar van start gaan. De serie werd dit jaar maar liefst zeven keer genomineerd voor een Emmy. Dexter wordt in Nederland uitgezonden door de VPRO op Nederland 3 en het digitale kanaal 13th Street.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren