logo songteksten.net

Joel Madden wist niets van olifant bij bruiloft

(Novum) - Nicole Richie had op haar trouwdag een grote verrassing voor haar aanstaande. De 29-jarige socialite liet een olifant de bruiloft bijwonen, zonder dat bruidegom Joel Madden daar iets van wist. "Ik stond perplex", biecht Madden op in een interview met het Amerikaanse blad People.

"Maar ik moest meteen lachen. Nicole die een olifant regelt zonder mij op de hoogte te stellen typeert onze relatie." Richie liet het grote beest aanrukken omdat ze gelooft dat een olifant geluk brengt. "Het zijn ontzettend mooie beesten die geluk brengen", vertelde Richie jaren geleden tijdens een radio-interview.

Dat Nicole haar aanstaande niet op de hoogte bracht, was waarschijnlijk erg slim. "Ik ben meestal degene die nee zegt", moet de 31-jarige Madden bekennen. "Maar als er een dag is waarop ze de gekste dingen moet kunnen krijgen, is het wel onze trouwdag."

Richie en Madden beloofden elkaar zaterdagavond eeuwige trouw. "Het was magisch", blikt Nicole terug. "Het was de beste avond van mijn leven", herinnert Joel. De twee kinderen van het stel, dat al vier jaar bij elkaar is, waren nauw betrokken bij de ceremonie. De 2-jarige Harlow was bloemenmeisje, haar vijftien maanden oude broertje Sparrow droeg de ringen.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren