logo songteksten.net

'Carrières probleem in relatie Scarlett en Ryan'

(Novum) - Scarlett Johansson en Ryan Reynolds groeiden uit elkaar doordat ze het allebei te druk hadden met hun acteerwerk. Een kennis van het stel beweert tegenover het Amerikaanse blad People dat er geen ander in het spel was. "Drukke carrières en het vele reizen waren het probleem."

"Als je nauwelijks tijd kunt doorbrengen met je partner, groei je uit elkaar. Ryan en Scarlett hebben al een paar maanden problemen", gaat de ingewijde verder. Volgens de kennis van het acteurskoppel zijn de 26-jarige Johansson en de 34-jarige Reynolds al een maand uit elkaar.

De breuk van het bekende stel, dat twee jaar geleden trouwde, werd dinsdag wereldkundig gemaakt. Scarlett en Ryan hebben laten weten dat ze als vrienden uit elkaar gaan.

"Ze leefden twee verschillende levens en het werd steeds moeilijker om verder te gaan waar ze waren gebleven na elkaar niet te hebben gezien", vertelt de bekende van het stel over de laatste maanden van het huwelijk. "Maar ze hadden een intense, liefdevolle relatie en zullen elkaar altijd blijven respecteren en van elkaar blijven houden."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren