logo songteksten.net

Chantal wil gezin pas over paar jaar uitbreiden

(Novum) - Chantal Janzen is niet van plan op korte termijn nog een kleine op de wereld te zetten. De 31-jarige musicalactrice beviel in januari vorig jaar van haar zoontje James. "Ik heb altijd in m'n hoofd gehad dat ik niet te snel achter elkaar kinderen wil krijgen", vertelt Janzen in een interview met Flair.

"Ik denk dat we er pas over gaan nadenken als James naar school gaat en hij ook echt beseft wat een broertje of zusje inhoudt", gaat Janzen verder. James is niet het enige kind dat geregeld over de vloer komt bij de musicalactrice. Haar verloofde Marco heeft al drie kinderen uit een eerdere relatie.

Volgens Chantal is James dol op zijn oudere broer en zussen. "Hij zit zich te verkneukelen als ze alleen al binnenkomen. Vooral als de jongste, Zion, hem aankijkt, wordt hij helemaal hysterisch en wrijft hij druk in z'n handjes. Dan weet 'ie al: we gaan met de auto's spelen."

Ook de relatie met Marco's ex, de moeder van Chantals stiefkinderen, is goed. Mocht er iets gebeuren met Chantal en Marco, dan zorgt zij voor James. "Dat is misschien wel bijzonder, maar de band tussen ons is gewoon heel goed."

Marco en Chantal zijn al jaren verloofd, maar concrete trouwplannen hebben de twee nog niet. "Daar hebben we nog geen idee van", zegt Chantal over wanneer ze richting het altaar loopt. "Het is met werk steeds zo druk geweest en trouwen is niet iets wat ik zomaar even tussen twee voorstellingen in wil doen. Een weekje vrij nemen en dan even snel trouwen… Nee, dat vind ik niets."

Chantal doet uit de doeken dat ze nooit alleen moeder zou willen zijn. "Ik vind het fijn niet alleen maar moeder te zijn, maar ook een vrouw voor mijn man en een vriendin voor mijn vrienden. Ik ben godzijdank niet zo'n moeder die het alleen maar over haar kind kan hebben."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren