logo songteksten.net

Musical Priscilla vaart mee op Gay Pride

AMSTERDAM - De musical Priscilla - Queen of the Desert, die half november exclusief in theater Carré te zien is, vaart op 1 augustus mee op de botenparade van de Gay Pride.

De musical is gebaseerd op de beroemde, bekroonde film en vertelt over twee travestieten en een transseksueel die met een bus door Australië reizen.

De Priscilla-boot wordt volledig ingericht in de stijl van de bus uit Priscilla, inclusief een pump van meer dan twee meter hoog. De boot is volgeladen met dragqueens. Ook varen er BN'ers mee, zoals sporters Jeffrey Wammes en Inge de Bruijn, tv-icoon Henny Huisman en Christina Curry. Het is voor het eerst dat een musicalboot mee vaart op de botenparade van de Gay Pride.

De originele Britse versie van Priscilla - Queen of the Desert is van 10 tot en met 22 november in theater Carré in Amsterdam te zien. De hoofdrollen worden gespeeld door de cast die ook op West End te zien was. In de musical komen talloze 'homo-klassiekers' langs, zoals It's Raining Man, I will Survive, Hot Stuff en I love the nightlife. In de filmversie speelden bekende acteurs als Guy Pearce (Brimstone), Hugo Weaving (The Matrix) en Terence Stamp (Superman) de hoofdrollen.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren