logo songteksten.net

Michael Jackson bovenaan albumlijst

(Novum) - Michael, de nieuwe plaat van Michael Jackson, is binnengekomen op de eerste plaats van de Album Top 100. Het is de eerste release met nieuw materiaal van de King of Pop sinds zijn overlijden in juni 2009.

Michael bevat nooit eerder uitgebrachte nummers van de zanger. Op het album zijn ook Lenny Kravitz, 50 Cent en Akon te horen. Door Jacksons intrede op de eerste plaats in de albumlijst zakt Marco Borsato's Dromen Durven Delen naar positie twee.

In de Single Top 100 heeft Ben Saunders opnieuw een nummer1-hit te pakken. De publiekslieveling uit The Voice of Holland is met zijn vertolking van When a Man Loves a Woman binnengekomen op de eerste plaats. Hij deed dat eerder met de single If You Don't Know Me by Now. Daarmee heeft Saunders een primeur op zijn naam geschreven. Het is de eerste keer dat een artiest in twee weken tijd met twee verschillende nummers bovenaan de lijst binnenkomt.

De zanger staat ook nog in de lijst met Dancing in the Street, samen met Alain Clark, en I'm in Love With a Girl. Ook andere The Voice of Holland-kandidaten zijn terug te vinden in de Single Top 100. In totaal hebben de deelnemers van het programma dertien noteringen in de lijst.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren