logo songteksten.net

Sneeuwval nekt bekend Nederland

(Novum) - De enorme sneeuwval die in ons land vrijdag teistert, gooit ook de plannen van menig bekende Nederlander in de war. Zo hebben de Jeugd van Tegenwoordig en Jörgen Raymann hun shows moeten afblazen.

"Lieve mensjes uit Zwolle en omgeving, met pijn in mijn hart moet ik jullie melden dat de show in Hedon vanavond niet door kan gaan", twittert rapper P. Fabergé van de Jeugd van Tegenwoordig. "Helaas moet ik vanwege de situatie op de weg Alkmaar afzeggen vanavond. Ik baal als een stekker", laat Raymann weten op de microblog.

Ook de Limburgse première van Toon de musical, over het leven van cabaretier Toon Hermans, kon geen doorgang vinden. Op de website van de Stadsschouwburg Sittard-Geleen staat dat vanwege de weersomstandigheden het de cast, onder wie hoofdrolspeler Alex Klaasen, niet is gelukt om vanuit Amsterdam het zuiden van het land te bereiken.

Nick & Simon bevinden zich in een race tegen de klok. De twee proberen op tijd te komen voor de opnamen van het tv-programma The Voice of Holland. "Net op de radio, file op de A1 tussen Amsterdam en Amersfoort: 40 km. Een keer raden waar wij staan", laat het duo weten. "Hadden beter wat ski's mee kunnen nemen."

Voor Xander de Buisonjé en Monique Smit is met name de gladheid een doorn in het oog. "Het is glad. Rij net een amsterdammertje uit de grond", twittert de zanger. Ondertussen staat Smit doodsangsten uit in de auto. "Hier rijden we gewoon op ijs", meldt de zangeres. "Gelukkig bijna thuis, ik zit stijf van angst."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren