logo songteksten.net

Jordy van Loon kampte met depressie

(Novum) - Jordy van Loon heeft enige tijd diep in de put gezeten. De nu 17-jarige zanger scoorde twee jaar geleden een hit met Verliefdheid, maar donderde al snel van zijn voetstuk. Dat ging hem niet in de koude kleren zitten.

De ellende begon na zijn deelname aan het BNN-programma Doe maar Normaal, waarin hij een aantal schunnige opmerkingen maakte en zei: "Ik ben er nog niet in en uit geweest, het enige wat ik heb gedaan is likken." "Op internet verschenen anti-hyves pagina's over mij. Ik werd op straat staande gehouden voor een handtekening, maar kreeg vervolgens een pak slaag en tot overmaat van ramp werden mijn zusjes bedreigd", schrijft Van Loon in een openhartig relaas op zijn website.

"De waarheid is dat ik nog nooit iets had gedaan. Ik was zo groen als gras, maar had mijn oudere broers wel eens iets dergelijks horen roepen", legt de jonge zanger uit. "Maar ik was van mijn voetstuk gevallen, optredens werden geannuleerd en ik raakte er door in een depressie."

Van Loon kijkt inmiddels weer vooruit. "Een ding is gebleven en dat is de liefde voor de muziek en zingen wil ik nog graag jaren blijven doen", schrijft hij. "Ik ga met een schone lei beginnen aan het nieuwe jaar."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren