logo songteksten.net

'Ranch Michael Jackson wordt muziekparadijs'

(Novum) - Neverland Ranch wordt wellicht omgetoverd tot een instituut waar kinderen hun muzikale ei kwijt kunnen. Dat schrijft de Amerikaanse entertainmentwebsite TMZ.

Volgens de site heeft eigenaar Colony Capital plannen klaarliggen om het landgoed waar Michael Jackson woonde om te bouwen tot een muziekparadijs voor kinderen. Het is de bedoeling dat ze er leren omgaan met alle aspecten van de muziekwereld, zoals het schrijven van muziek en het geven van optredens.

Of de plannen doorgaan, is nog de vraag. Zo zou het onzeker zijn of de gemeente toestemming geeft. Verder is het nog onzeker of Colony Capital Michael Jacksons naam mag gebruiken om het project te promoten. "Het is een interessant idee", vertelt een ingewijde van de Michael Jackson Estate, de nalatenschap van de popster. "Wij staan ervoor open."

Neverland Ranch werd in 1988 geopend als privépretpark en landgoed van Michael Jackson. De King of Pop keerde de ranch de rug toe nadat geruchten ontstonden dat hij er kinderen misbruikt zou hebben. Hij verkocht een aandeel van het landgoed aan Colony Capital.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren