logo songteksten.net

Danny de Munk gaat presenteren

(Novum) - Danny de Munk gaat zich toeleggen op het televisievak. De 40-jarige zanger heeft een contract getekend als presentator bij SBS6. De Munk noemt zijn nieuwe baan 'een enorme eer'. Volgende maand maakt hij kennis met de zender als kandidaat bij Sterren Dansen op het IJs.

"Ik ben nu bijna 41 en heb een droomcontract. Het is een enorme eer, dat realiseer ik me. Het is niet vanzelfsprekend", zegt De Munk in De Telegraaf. "Ik heb een paar maanden geleden een pilot opgenomen. Dat is gelukt, denk ik, anders zat ik hier niet."

"Danny de Munk is een man van het volk en past perfect bij onze familiezender", zegt programmadirecteur Tina Nijkamp. "We komen in 2011 met verschillende nieuwe programma's waarvan Danny er twee gaat presenteren. We kijken erg uit naar deze samenwerking."

De Munk denkt dat het presentatorschap hem op het lijf geschreven is. "Ik ben een mensenmens. Ik ben een luisterend oor. Ik hoef daarvoor geen kunstje te doen." In het voorjaar moet zijn eerste programma op de buis komen.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren