logo songteksten.net

Party Animal: mishandeling viel mee

(Novum) - Party Animal Eb zegt dat de mishandeling zaterdag in horecagelegenheid Huize Maas in Groningen wel meeviel. Het bandlid van de hardcoregroep liep wat blauwe plekken en een stijve nek op. De Party Animals raakten dit weekeinde slaags met hun publiek nadat er glazen richting het podium werden gegooid.

"Het wordt allemaal een beetje overdreven in de media", zegt bandlid Eb maandag op Q-Music. "We startten Hava Naquila in en hoorden een glas richting podium gaan, vervolgens komt iemand op podium afgestormd."

"Remsy, een van de oude Animals die toevallig mee was omdat hij de vorige show had meegedraaid, sprong ertussen", legt Eb uit. "Daaruit begon een vechtpartij van twaalf tegen twee. Ik ben er op een gegeven moment ook tussen gesprongen. Ik kan Rems moeilijk alleen laten staan."

Dat liep uit op een enorme vechtpartij, maar het letsel viel mee, zegt Eb. "Ik heb een beetje een grote neus, maar die had ik altijd al", grapt hij. "De rest van de jongens hebben wat blauwe plekken, maar geen glas in hun gezicht of serieus letsel. Het is gewoon heel jammer, want het was een goede show en er hing een goede sfeer. Het heeft zeker niet aan ons gelegen."

Volgens de bandleden zijn de verdachten bekenden van de politie. Daar kan de politie Groningen nog geen uitspraken over doen, er is wel een onderzoek ingesteld. "We gaan eerst kijken of we tot de verdachten kunnen komen, want namen noemen is niet voldoende. De politie heeft al kort enkele getuigen gesproken." De politie zoekt nog meer getuigen. De Party Animals gaan deze week aangifte doen.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren