logo songteksten.net

FBI schiet Lindsay Lohan te hulp

(Novum) - De FBI gaat proberen een einde te maken aan de bedreigingen aan het adres van Lindsay Lohan. De 24-jarige actrice wordt nu al enige tijd lastig gevallen door een stalker.

Lohan ontving in de Betty Ford-afkickkliniek, waar zij in behandeling is wegens haar drugsverslaving, verschillende bedreigende telefoontjes en sms'jes van een onbekende afzender. Ook andere familieleden van de actrice, onder wie haar moeder Dina Lohan, hebben akelige berichten ontvangen.

De Amerikaanse entertainmentwebsite TMZ schrijft dat Dina naar de FBI is gestapt. Ze heeft de berichten die zij en haar dochter ontvingen overgedragen aan het Amerikaanse onderzoeksbureau, dat laat weten bezig te zijn met de zaak.

De afgelopen dagen duikt in de Amerikaanse media de naam van Sam Lutfi, de ex-vriend en -manager van Britney Spears, op als de man achter de bedreigingen. De vader van Lohan laat aan de entertainmentsite Radar Online weten dat de Betty Ford-kliniek de actrice inmiddels heeft verplaatst naar een geheime locatie.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren