logo songteksten.net

Zac en Vanessa kunnen nog door een deur

(Novum) - Vanessa Hudgens en Zac Efron gaan nog als goede vrienden met elkaar om. De actrice en acteur maakten onlangs na vier jaar samenzijn een einde aan hun relatie. "Het gaat goed tussen ons", laat Hudgens weten aan het Amerikaanse tijdschrift People.

De 22-jarige Hudgens en de 23-jarige Efron leerden elkaar kennen op de filmset van High School Musical, waarin het duo een koppel speelt. Vorig jaar doken er geruchten op dat het stel zich zou hebben verloofd, maar dat bleek niet waar te zijn.

Ondanks de breuk beschrijft Hudgens het afgelopen jaar als een goed jaar. "Ik had in 2009 heel veel gewerkt. Ik heb toen twee films achter elkaar opgenomen, dus dit jaar heb ik het rustiger aan gedaan", legt ze uit. "Ik heb in het theater gestaan, wat heel leuk was, en ik heb een film gemaakt. Zonder dat ik het me realiseerde was het einde van het jaar alweer in zicht."

Hudgens kijkt positief naar de toekomst. "2011 wordt een heel druk jaar. Er komen drie films uit waarin ik speel, dus ik ben heel benieuwd wat de toekomst voor mij in petto heeft."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren