logo songteksten.net

Chris Brown rondt cursus woedebeheersing af

(Novum) - Chris Brown heeft de cursus die hij moest volgen vanwege het plegen van huiselijk geweld afgerond. Vol trots toont de 21-jarige Brown zijn certificaat op Twitter. "Ik ben klaar met de lessen", juicht de r&b-zanger, die de cursus moest volgen omdat hij Rihanna mishandelde.

Op het certificaat, dat Brown maandag kreeg, staat dat de zanger een jaar lang lessen heeft gevolgd. Brown moest de cursus op last van de rechter volgen. De zanger, bekend van hits als Forever, sloeg en schopte in februari vorig jaar zijn toenmalige vriendin Rihanna in elkaar. Rihanna zette vrijwel direct een punt achter de relatie.

Naast de cursus woedebeheersing kreeg Brown een taakstraf van een halfjaar en een proeftijd van vijf jaar opgelegd. Als boetedoening waste de zanger auto's, ruimde hij afval op en verwijderde hij graffiti in zijn geboortestaat Virginia.

Brown stond in augustus voor het laatst voor de rechter. Die constateerde toen dat de zanger zijn straf naar behoren uitvoert en complementeerde Brown. "Je gaat erg goed om met je proeftijd", kreeg Brown te horen. "Je doet het geweldig."

Daags nadat hij Rihanna had mishandeld ging Brown door het stof. Hij bood zijn excuses aan en noemde zijn gedrag onvergeeflijk. Rihanna en Chris hebben het incident inmiddels achter zich gelaten en lieten onlangs nog doorschemeren het niet meer over de ruzie te willen hebben. "Mensen blijven er maar naar vragen", twitterde Rihanna vorige maand. "Dat is ontzettend irritant. Niemand wil dat herbeleven."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren