logo songteksten.net

Paramore gaat verder met drie bandleden

(Novum) - Paramore heeft haar fans nogmaals gerustgesteld: de band gaat niet uit elkaar. De drie overgebleven leden van de Amerikaanse rockformatie gaan door op de ingeslagen weg, laat zangeres Hayley Williams weten. De groep maakte zaterdag bekend dat mede-oprichters Josh en Zac Farro de band hebben verlaten.

"Paramore is nog steeds een band", twitterde Williams nadat het nieuws naar buiten kwam. "We gaan niet uit elkaar", voegde ze daar dinsdag aan toe. "Ik, Taylor en Jeremy zijn van plan nog heel lang door te gaan."

De drie overgebleven bandleden zeggen op hun website, dat ze niet schrokken toen de broers Josh en Zac een paar maanden geleden vertelden dat ze de band zouden verlaten. "Het laatste jaar leek het alsof ze er geen zin meer in hadden", schrijven ze. "Maar we hebben een aantal geweldige optredens in de planning voor volgend jaar en daar gaan we gewoon mee door", laten de drie bandleden weten. Over de reden van het vertrek van de broers wordt niks gezegd.

Paramore werd in 2004 opgericht door Jeremy Davis, Hayley Williams en Josh en Zac Farro. Later voegde Taylor York zich bij de band. Hayley Williams scoorde onlangs samen met rapper B.O.B. de hit Airplanes. Een bekend nummer van Paramore is Brick by Boring Brick. In november won Paramore een MTV European Music Award voor beste Alternative act.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren