logo songteksten.net

Patricia Paay 'eenzaam en liefdeloos' na scheiding

(Novum) - Patricia Paay voelde zich nadat Adam Curry haar verliet 'eenzaam en liefdeloos'. Dat biecht de 61-jarige blondine ruim anderhalf jaar na de scheiding op. Begin dit jaar vertelde Patricia nog dat ze wel even schrok van Adams verzoek, maar dat ze dolblij was met de tijd voor zichzelf.

"Ik was heel eenzaam en voelde me erg liefdeloos", vertelt Patricia in de kersteditie van haar digitale tijdschrift La Paay Magazine. "Ik merkte dat toen ik helemaal alleen zat in het huis in Engeland. Iedereen ging z'n eigen weg en ik bleef alleen achter." Patricia miste 'de liefde' het meest. "Gewoon iemand die een arm om je heen slaat."

Adam Curry maakte vorig jaar mei een einde aan zijn huwelijk met Paay. Curry verliet de blondine voor de 22 jaar jongere Micky Hoogendijk. "Ik hoorde in Engeland allerlei nummers op de radio en ineens begreep ik de teksten. Ik dacht: die gaan allemaal over mij."

Paay kan maar moeilijk alleen zijn. "Het is absoluut niet leuk. Als het moet, maak ik het heus wel gezellig, maar ik wil alles zo graag delen. Als je een leuke ervaring hebt, is het gewoon fijn om dat aan iemand te kunnen vertellen."

Patricia is inmiddels niet meer eenzaam, ze heeft het geluk gevonden bij de 33 jaar jongere Nicky van Dam. De tortelduifjes wonen sinds eind november officieel samen in Amsterdam. "We nemen de liefde nogal eens voor lief, maar dat moet je niet doen. Je moet heel erg blij zijn als er van je gehouden wordt, als je gewaardeerd wordt", weet de 61-jarige inmiddels.

Voor iedereen die een scheiding meemaakt, heeft Patricia nog een gouden tip. "Praten is het beste wat je kunt doen, hou het niet in je. Praten heeft bij mij gewerkt, dat heeft mij er doorheen gesleept."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren