logo songteksten.net

Bløf snakt naar nieuwe clubtoer

(Novum) - Bløf is begin volgend jaar weer in de Nederlandse clubs te vinden. De Zeeuwse band verzorgt in februari en maart en clubtoer, maken de heren dinsdag bekend. Tijdens de tournee staan onder meer Paradiso in Amsterdam en Tivoli in Utrecht op de agenda.

"Eind 2010 zijn we de clubs weer ingegaan en dat smaakte naar meer", vertelt bassist Peter Slager over de wens van Bløf om wederom een clubtoer te doen. "Je voelt je daar het meest een band. En ons publiek waardeert het ook om ons in die zalen te zien, je staat dan heel dicht bij je fans."

Bløf brengt tijdens de clubtoer nummers van de nieuwe plaat Alles Blijft Anders ten gehore. Het nieuwe album van de band, dat grotendeels is opgenomen in Berlijn, verschijnt waarschijnlijk in februari. Voor het artwork wist Bløf niemand minder dan Anton Corbijn te strikken. De fotograaf en regisseur maakte eerder albumhoezen voor artiesten als U2, The Rolling Stones en REM.

Tegelijkertijd met de aankondiging van hun clubtoer onthulde Bløf dinsdag de hoes van Alles Blijft Anders. De eerste single van de nieuwe plaat komt deze dagen geregeld voorbij op 3FM. Wijd Open is dit jaar het lijflied van Serious Request.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren