logo songteksten.net

Doutzen babbelt met baby bij afwezigheid Sunnery

(Novum) - Doutzen Kroes praat graag tegen haar ongeboren baby, maar alleen als haar geliefde niet thuis is. Het 25-jarige model en haar man, de dj Sunnery James, verwachten over enkele weken hun eerste spruit.

"Ik begin nu hele verhalen tegen hem te houden", vertelt Doutzen in Shownieuws. Het model praat echter alleen tegen haar baby als Sunnery niet thuis is. "Anders is het zo raar." Het stel dacht een meisje te krijgen, maar weet al een tijdje dat het een jongetje wordt. "Daar ben ik heel blij mee", jubelt Doutzen. "Het voelt alsof er een nieuwe beschermer aankomt."

Doutzen en Sunnery, die sinds vorig jaar zomer bij elkaar zijn, vielen bij hun eerste ontmoeting als een blok voor elkaar. "Ik gaf Sunnery meteen al m'n nummers", onthult Doutzen. "Dat doe ik normaal nooit, maar ik moest zeker weten dat hij me zou bellen."

Het stel, dat op 7 november in het geheim trouwde in Amsterdam, kan zijn geluk niet op. "Voor de buitenwereld lijkt het misschien alsof alles heel snel gaat, maar voor ons voelt het goed", vertelt Sunnery. "Opeens wil je dan alles tegelijk", vult Doutzen aan. "Dus toen hebben we het maar gedaan. Ons pareltje komt eraan."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren