logo songteksten.net

'Lindsay viel personeelslid kliniek aan'

(Novum) - Lindsay Lohan heeft een vrouwelijk personeelslid van de Betty Ford-kliniek aangevallen. Dat schrijft de Amerikaanse entertainmentsite TMZ op basis van bronnen bij de politie. De vrouw zou Lindsay willen laten vervolgen wegens mishandeling. De actrice wil op haar beurt echter een aanklacht indienen tegen de vrouw.

Toen Lindsay en enkele 'huisgenootjes' anderhalve week geleden naar een bar gingen en weer thuis kwamen, onstond volgens TMZ een opstootje. De politie kreeg rond 01.00 uur een telefoontje, waarbij over een 'handgemeen' werd gesproken. Agenten namen daarop een kijkje in de Betty Ford-kliniek en ondervroegen zowel Lindsay als het vrouwelijke personeelslid.

Een ingewijde vertelt TMZ dat het personeelslid het handgemeen volgens Lindsay uitlokte. De blondine zou een uitbrander hebben gekregen, omdat ze tien minuten te laat terug was in de kliniek. Volgens de ingewijde vond de 24-jarige actrice dat oneerlijk. Het personeelslid raakte haar aan, waarop Lindsay naar verluidt terugduwde. De politie onderzoekt de zaak.

Lohan zit al enkele maanden in een afkickkliniek wegens haar cocaïneverslaving. De actrice werd onlangs verplaatst naar een andere locatie, omdat ze sinds enige tijd wordt lastiggevallen door een stalker.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren