logo songteksten.net

'Lindsay Lohan mogelijk weer cel in'

(Novum) - Lindsay Lohan draait wellicht opnieuw de gevangenis in. De 24-jarige actrice viel onlangs een personeelslid van de Betty Ford-kliniek aan, wat haar op een celstraf van een half jaar kan komen te staan.

Lohan zit al enkele maanden in de afkickkliniek wegens haar drugsverslaving. Toen ze anderhalve week geleden na een uitstapje te laat terugkeerde, kreeg ze het aan de stok met het vrouwelijke personeelslid Dawn Holland. Zij wil Lohan laten vervolgen wegens mishandeling. Ondertussen is de politie een onderzoek begonnen naar het voorval.

Als uit het onderzoek blijkt dat Lohan schuldig is aan mishandeling van de medewerkster kan ze zes maanden achter de tralies verdwijnen. De actrice heeft namelijk nog een voorwaardelijke straf openstaan naar aanleiding van haar veroordeling voor rijden onder invloed in 2007, schrijft de Amerikaanse entertainmentsite TMZ.

Lohan verbleef naar aanleiding van die straf afgelopen zomer al in de gevangenis. Ze werd voor negentig dagen naar de gevangenis gestuurd, maar mocht na dertien dagen alweer vertrekken.

De actrice verblijft momenteel niet meer in de Betty Ford-kliniek. De instelling besloot haar onder te brengen op een andere locatie, omdat ze wordt lastiggevallen door een stalker. De medewerkster van de kliniek is inmiddels ontslagen, omdat zij de regels van de instelling heeft overtreden door zich publiekelijk uit te laten over een patiƫnt.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren