logo songteksten.net

Sneijder wil af van kapitale villa bij Utrecht

(Novum) - Wesley Sneijder heeft zijn villa in Vleuten te koop gezet. Dat schrijft tijdschrift Grazia. De ex-vrouw van de voetballer en hun zoontje Jessey wonen nu in het grote huis. Geïnteresseerden kunnen meer te weten komen op funda.nl.

Het riante optrekje aan de Wilgenrooslaan in villapark Vleuterweide moet bijna twee miljoen euro opleveren. Het huis van zevenhonderd vierkante meter heeft een binnenzwembad, een sauna en een jacuzzi. Verder zijn er zes slaapkamers, drie badkamers en een riante tuin. Het is onbekend waarom Sneijder de villa bij Utrecht in de verkoop zet.

Sneijder liet de woning met zijn toenmalige vrouw Ramona in 2007 bouwen. Vlak na de oplevering verhuisde Sneijder alweer naar Spanje vanwege zijn transfer van Ajax naar Real Madrid. Anderhalf jaar later scheidden Wesley en zijn jeugdliefde. Ramona en zoon Jessey keerden terug naar de Vleutense villa.

Inmiddels woont de 26-jarige Sneijder met zijn nieuwe vrouw Yolanthe Cabau van Kasbergen in een penthouse in Milaan. Voor hun verblijf in Nederland kocht Wesley vorig jaar een royaal grachtenpand op de Amsterdamse Bloemgracht.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren