logo songteksten.net

Hulk Hogan wederom geteisterd door rugproblemen

(Novum) - De rugproblemen van Hulk Hogan blijven hem parten spelen. De 57-jarige worstellegende moet volgens de Amerikaanse entertainmentwebsite Radar Online opnieuw een operatie ondergaan.

Hogan heeft zich dinsdag gemeld bij een ziekenhuis in Florida. Daar zal met een operatie worden geprobeerd zijn rugproblemen, die de laatste tijd erger zijn geworden, te stabiliseren. "Het plan is om nu naar echte oplossingen te zoeken, omdat de slijtage alleen maar erger wordt", laat een bron weten aan Radar Online.

De worstelaar kampt al jaren met rugproblemen en onderging diverse operaties. In oktober werd er nog een apparaatje in zijn rug geplaatst om de pijn te verlichten. Hogan moet de kerstdagen waarschijnlijk doorbrengen in het ziekenhuis en mag naar verwachting vlak na de jaarwisseling weer vertrekken. Daardoor mist hij zijn eerste kerst met zijn nieuwe vrouw.

Hogan beloofde eerder deze maand eeuwige trouw aan Jennifer McDaniel. Tijdens de bruiloft ontstond er enig duw- en trekwerk tussen een ongewenste fotograaf en de beveiligers. De politie kwam opdagen, maar niemand werd gearresteerd.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren