logo songteksten.net

Natalie Imbruglia op Night of the Proms

ROTTERDAM - Natalie Imbruglia komt naar Nederland voor Night of the Proms. Dat maakte concertorganisator Mojo woensdag bekend. De Australische zangeres, die na zes jaar afwezigheid in juli weer een album uitbracht, maakt het programma van Night of the Proms compleet.

Imbruglia brak in 1997 internationaal door met haar debuutsingle Torn. Het nummer stond in meerdere landen in de top tien van de hitlijsten en werd een van de bestverkochte singles uit de jaren negentig. Imbruglias debuutalbum Left Of The Middle ging wereldwijd meer dan zeven miljoen keer over de toonbank. Na Torn volgden singles als Big Mistake, Wishing I Was There en Shiver. Behalve zangeres is de Australische ook actrice, ze begon haar carrière in de soap Neighbours en speelde in 2003 naast Rowan Atkinson in Johnny English.

Night of the Proms strikte dit jaar ook Joe Jackson, Basement Jaxx, Gavin DeGraw, Scala, Fernando Varela en John Miles. De artiesten worden begeleid door het symfonische huisorkest Il Novecento en backing vocals The Pretty Vanillas onder leiding van de Braziliaanse dirigente Alexandra Arrieche.

Night of the Proms vindt plaats op vrijdag 27 en zaterdag 28 november in Ahoy. Kaarten zijn al een tijdje te verkrijgen.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren