logo songteksten.net

Vivian Reijs: liefde voor John Ewbank blijft

(Novum) - Componist John Ewbank biechtte dit jaar op dat hij zijn vrouw Vivian Reijs had bedrogen. Een scheiding volgde, maar volgens Vivian is de liefde tussen de twee niet afgenomen. "De liefde tussen ons is er nog steeds, alleen dan op een andere manier", legt de 33-jarige presentatrice uit in Flair. "Die blijft, dat weet ik zeker."

John biechtte in mei op dat hij een scheve schaats had gereden. "Het moment dat hij me dat vertelde, kwam als donderslag bij heldere hemel", herinnert Vivian zich. "Net als zo veel mensen geloofde ik in het perfecte plaatje. Ik was verbijsterd, maar ook intens verdrietig en teleurgesteld dat 'het plaatje' niet zo ideaal bleek te zijn."

Vivian en John probeerden tevergeefs hun huwelijk te redden. "Nog even had ik de hoop dat het nog wel goed zou komen tussen ons. We hebben er allebei goed over nagedacht. Uiteindelijk kwamen we samen tot de conclusie dat het beter voor ons was om uit elkaar te gaan."

Reijs vindt het vooral voor haar 6-jarige dochter Day moeilijk dat haar huwelijk op de klippen is gelopen. "Ik kan haar niet het gezinsleven bieden dat ik zo graag voor haar wil. Het is altijd mijn droom geweest om haar te laten opgroeien in een gezin met twee ouders om haar heen. Juist omdat ik zelf opgegroeid ben zonder vader." Vivians vader stierf aan kanker toen de presentatrice tien jaar oud was.

Ondanks het bedrog van Ewbank, vaste componist van Marco Borsato, blijft Vivian geloven in de liefde. "Ik zou heel graag nog een keer moeder willen worden. Een nieuwe relatie zou mijn leven nog leuker moeten maken, het moet iets toevoegen", vertelt de 33-jarige blondine. "Maar dan moet ik er wel honderd procent zeker van zijn dat die relatie helemaal goed zit. Ik wil niet dat Day nog een keer in deze situatie terechtkomt."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren