logo songteksten.net

Marijke Helwegen bezorgd om dieren in winterkou

(Novum) - Marijke Helwegen maakt zich grote zorgen om de vele dieren die in de winterkou maar moeilijk voedsel kunnen vinden. De koningin van de plastische chirurgie roept iedereen op vetbolletjes op te hangen. "Zo zit u, met deze kleine moeite, met een goed gevoel aan uw kerstdiner."

De 61-jarige Helwegen, die zichzelf bestempelt als vredesduivenkoningin en dierenvriend bij uitstek, hoopt dat iedereen ook zaden strooit en vers drinkwater buiten zet. "Door de extreme kou, sneeuw en ijs is het voor de dieren die buiten leven bijna onmogelijk om voldoende voedsel te vinden. Op deze manier kunt u de dieren door deze barre winter heen helpen."

Helwegen liet al eerder zien een grote dierenvriend te zijn. Zo verscheen ze met haar duif op de rode loper en liet ze het 'helderziende' beestje de uitkomst van de WK-finale voorspellen. Duif Pepeloen was er zeker van dat het Nederlands elftal met de beker naar huis zou komen. Het beestje at dagenlang enkel uit een voederbakje met de Nederlandse vlag.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren