logo songteksten.net

Ook nummers Paul McCartney in Rock Band

(Novum) - Fans van Paul McCartney kunnen binnenkort meerocken met hun idool. De ex-Beatle stelt vier solonummers beschikbaar aan het spel Rock Band, maakte de uitgever van de game donderdagavond bekend.

De nummers Band on the Run, Helen Wheels en Let Me Roll It zijn afkomstig van McCartneys album Band on the Run uit 1973. Dit album werd in oktober opnieuw uitgegeven in een verbeterde geluidskwaliteit. Maybe I'm Amazed staat op Paul McCartneys debuutalbum McCartney uit 1970. Ook dit nummer is digitaal verbeterd.

In Rock Band kunnen gamers muziek naspelen van beroemde artiesten door gebruik te maken van plastic instrumenten. Zo kunnen gamers gitaarspelen, drummen, zingen of keyboard spelen. Door op het juiste moment de knoppen op het scherm in te drukken kan de speler zich een rockster wanen.

McCartney is niet de eerste artiest die zijn muziek beschikbaar stelt aan gamers. Ook nummers van John Lennon, Queen en Lady Gaga vonden dit jaar hun weg naar Rock Band. The Beatles kregen vorig jaar september zelfs een eigen versie van de game, The Beatles: Rock Band.

De vier liedjes van McCartney zijn vanaf dinsdag beschikbaar op de Xbox 360. De Nintendo Wii volgt op 4 januari, een dag later kunnen de nummers ook gedownload worden voor de Playstation 3. Naast de hits van Paul McCartney zijn ook de nummers Cities in Dust van Siouxsie and The Banshees en Open My Eyes van Inhabited binnenkort beschikbaar.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren