logo songteksten.net

Medewerker kliniek trekt aanklacht tegen Lohan in

(Novum) - Dawn Holland trekt haar aanklacht tegen Lindsay Lohan in. Het oud-personeelslid van de Betty Ford-kliniek kreeg het twee weken geleden met Lohan aan de stok toen de actrice te laat terugkeerde in de kliniek.

"Dawn zal de aanklacht laten vallen en niet meewerken aan de vervolging van Lindsay", laat de advocaat van Holland weten aan de Amerikaanse entertainmentsite TMZ. Eerder wilde de vrouw Lindsay de bak in laten draaien wegens mishandeling. De 24-jarige actrice zou haar hebben aangevallen. "Mevrouw Lohan heeft geen misdaad gepleegd", vertelt de advocaat van Holland.

Het voorval zou Lindsay Lohan, die al enkele maanden in een afkickkliniek zit wegens haar drugsverslaving, een celstraf van een halfjaar kunnen opleveren. De blondine heeft een voorwaardelijke straf openstaan naar aanleiding van haar veroordeling voor rijden onder ondervloed in 2007.

Dawn Holland is inmiddels ontslagen, omdat zij de regels van de instelling heeft overtreden door zich publiekelijk uit te laten over een patiƫnt.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren