logo songteksten.net

Patty verrukt over eerste kerst in nieuwe pand

(Novum) - Patty Brard verheugt zich op de eerste kerst in haar nieuwe huis. De 55-jarige presentatrice, die afgelopen jaar verkaste, had niet verwacht dat ze zich na haar faillissement nog zo'n mooi huis zou kunnen veroorloven.

"De verhuizing is een mijlpaal in mijn leven", vertelt Patty aan Novum Nieuws. De presentatrice, die samenwoont met haar vriend Antoine van de Vijver, is in haar nopjes met haar nieuwe optrekje "We hebben er een echt winterwonderland aan de Amstel van gemaakt."

Toch moet er nog het een en ander gebeuren aan Patty's nieuwe stek. "We zijn er nog steeds heel erg druk mee", bekent ze. Haar huwelijk met Antoine wordt daarom voorlopig op de lange baan geschoven. "We focussen ons eerst op het huis. Daar gaat veel tijd en geld in zitten", weet Patty, die wel al een beeld heeft van haar huwelijksdag. "Als ik trouw, wil ik het goed doen. Met alles erop en eraan", vertelt de presentatrice. "Het mag niet zo zijn dat om half elf het feestje al is afgelopen en de champagne op is."

Patty geniet op eerste kerstdag niet alleen van haar nieuwe onderkomen, maar ook van haar ouders. "Die ga ik eens even flink in de watten leggen", verklapt ze. Tweede kerstdag brengt de presentatrice door in warmere sferen. "Dan vlieg ik naar CuraƧao om de warmte op te zoeken."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren