logo songteksten.net

'Hugh Hefner verlooft zich met 24-jarige vriendin'

(Novum) - Playboy-oprichter Hugh Hefner heeft zijn vriendin een ring cadeau gegeven. De 84-jarige Hefner gaf zijn zestig jaar jongere vriendin het symbolische sieraad op kerstavond, liet hij via Twitter weten.

De Playboy-oprichter en de 24-jarige Crystal Harris zijn sinds twee jaar bij elkaar. "Na de film van vanavond gaven Crystal en ik elkaar cadeaus", twitterde Hefner. "Ik heb Crystal een ring gegeven." De twee waren samen naar een voorstelling van The Tourist gegaan, met in de hoofdrollen Angelina Jolie en Johnny Depp. "De meest memorabele kerstavond ooit", liet Harris via haar Twitter weten.

Verschillende Amerikaanse entertainmentwebsites spreken van een verloving, hoewel de tortelduifjes daar zelf niets over zeggen. Hefner gaf eerder aan een nieuw huwelijk niet uit te sluiten. Hefner scheidde in maart van zijn voormalige vrouw, nadat de twee al twaalf jaar uit elkaar waren. De twee waren volgens de Playboybaas slechts voor de kinderen nog samen. Dit jaar bereikte het jongste kind van Hefner de leeftijd van 18 jaar.

Hefner stapte eerder ook al 1949 in het huwelijksbootje en heeft uit zijn twee huwelijken vier kinderen. Zijn oudste dochter is 58 jaar oud.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren