logo songteksten.net

Tooske en Bastiaan vieren traditionele kerst

(Novum) - Veel bekende Nederlanders vieren kerst buitenshuis. Sommigen zoeken de gezelligheid op in een vakantiehuisje in Nederland, anderen gaan liever naar het buitenland. Ook Tooske en Bastiaan Ragas trekken er met hun familie op uit.

"We maken er een groot familiefeest van, met mensen die komen en gaan", onthult Tooske, die naar een huisje in Overijssel gaat, tegenover Novum Nieuws. "Dat wordt een gezellige boel." Kerst wordt in de kringen van de 36-jarige presentatrice op de ouderwetse manier gevierd. "Het wordt een familiefeest voor de open haard, met een heleboel eten, drinken, geen televisie en internet en vooral heel veel gezelligheid."

Wesley Klein heeft met zijn familie twee bungalows gehuurd. "Wij gaan vier dagen weg", vertelt de zanger. De 22-jarige Klein, die in mei voor het eerst vader werd, kan niet wachten tot hij in zijn vakantiehuisje zit. "Dat wordt lekker genieten met de familie", weet Klein. "Lekker gourmetten, uit eten en schaatsen met de kleintjes."

Wolter Kroes neemt zijn gezin en zijn oma mee op skivakantie naar Oostenrijk. "We gaan mijn beste vriend daar opzoeken, zoals elk jaar", vertelt de 42-jarige zanger. "De hele familie gaat mee."

Voor Kroes wordt het een spannende vakantie. De zanger begon 2009 met zijn enkel in het gips omdat hij tijdens de wintersport een breuk opliep. "Ik moet me over mijn angst heen zetten, maar het komt wel goed hoor. Ik ga genieten van mijn gezin, ik ben de zingende 'family man'."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren