logo songteksten.net

Daniël Boissevain vindt kerst maar 'gedoe'

(Novum) - Hoewel sommigen er het hele jaar naar uitkijken, kan kerst voor een aantal bekende Nederlanders niet snel genoeg voorbij zijn. Daniël Boissevain heeft een haat-liefdeverhouding met de jaarlijks terugkerende feestdagen. Bij de 41-jarige acteur komt het kerstgevoel slechts met vlagen naar boven.

"Ik kan kerst haten en ik kan het stiekem ook gezellig vinden", vertelt Boissevain aan Novum Nieuws. De acteur noemt bijvoorbeeld het vastleggen van een etentje tijdens de kerstdagen 'zo'n gedoe'. "Je moet dingen afspreken en dat vind ik moeilijk", onthult de acteur. "Dan denk ik eerst: gezellig, maar later denk ik: shit, dan moet ik daar weer helemaal naartoe."

Ook Elle van Rijn is geen grote fan van Kerstmis. "Ik ben niet zo 'kerst-minded'", bekent de 43-jarige actrice. "Het heeft ook iets verplicht gezelligs, dat vind ik minder leuk." Van Rijn moet echter toegeven dat de feestdagen ook voordelen met zich meebrengen. "Het eten is wel lekker, de geur is fijn en je hoeft niet te werken. Wie wil dat niet?"

Cilly Dartell ziet de kerstdagen als gewone dagen en wil er ook niet voor thuisblijven. "Ik vind dat je moet genieten van elke dag en dat we ons niet zo druk moeten maken om die feestdagen", vertelt de 53-jarige presentatrice, die dit jaar overigens met de feestdagen moet werken.

"Iedereen loopt maar te stressen en moet verplicht naar etentjes met vrienden en familie. Natuurlijk is dat gezellig, maar het kan toch eigenlijk elke dag", vindt Dartell. "Misschien moeten we die kerstdagen maar gewoon afschaffen."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren