logo songteksten.net

Herman Finkers wil stoppen met conferences

(Novum) - Herman Finkers komt voorlopig niet meer met een avondvullende cabaretvoorstelling. De cabaretier heeft zich verdiept in muziek schrijven en dat bevalt hem meer dan goed. "Ik zal eerder weer liedjes gaan schrijven en opnemen op een cd, dan dat ik met een theaterprogramma kom", zegt de 56-jarige Finkers in dagblad Metro.

Finkers besloot de liedjes uit zijn conference Na de Pauze op een cd uit te brengen. Hij kreeg daarvoor hulp van onder anderen Daniƫl Lohues en het Metropole Orkest. De Tukker vond de tijd in studio 'een mooi feest'. "Een soort speeltuin met heel veel instrumenten en mogelijkheden een hele wereld tevoorschijn te toveren."

Muziek maken beviel Finkers zo goed dat hij niet weet of het ooit nog van een cabaretvoorstelling komt. "Ik zal ongetwijfeld nog wel op het podium staan, maar echt een avondvullende voorstelling en daar twee jaar mee toeren, ik weet niet of dat ooit nog wel komt. Die noodzaak is er niet meer. Dit was een ontdekkingsreis. Ik wist niet dat ik dit kon."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren