logo songteksten.net

Kanye, Drake en Dr. Dre op album The Game

LOS ANGELES - The Game heeft details van zijn nieuwe album The Documentary 2 vrijgegeven. De rapper heeft een waar sterrensensemble bij elkaar gesprokkeld voor wat gastoptredens op zijn plaat. Onder anderen Kanye West, Drake, Dr. Dre, Kendrick Lamar en Snoop Dogg rappen op wat nummers mee.

Het album wordt gezien als de opvolger van The Documentary uit 2004 en komt op 9 oktober uit. De plaat bestaat uit negentien nummers. Naast de al eerder genoemde namen werken Will.i.am en Fergie ook mee aan het album.

Zelf vindt de Amerikaan dat dit album beter is dan die uit 2004. "En dat heeft meerder redenen. Je hoeft mij niet op mijn woord te geloven, je moet het zelf maar ervaren op 9 oktober! Eerst bracht Kendrick een album uit, daarna kwam Dr. Dre met #Compton en daarna de film. Ik ben trots dat ik uit #Compton kom en zou willen dat Eazy E nog leefde zodat hij ons kon zien schitteren."

Hij vervolgt: "De albumcover staat voor de manier waarop we proberen te overleven in een stad waar Crips & Bloods met elkaar in oorlog zijn sinds 1972, en het komt door jullie fans dat ik een kijkje in mijn leven in Los Angeles geef. 9 oktober - geschiedenis wordt opnieuw gemaakt", schrijft hij middels een statement volgens NME.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren