logo songteksten.net

Kate Middleton krijgt wassen beeld in Londen

(Novum) - Kate Middleton heeft met haar verloving een plekje in het Londense Madame Tussauds verdiend. Haar aanstaande, prins William, heeft al een wassen evenbeeld in het museum dat alleen plaatsmaakt voor de belangrijkste leden van het Britse koninklijk huis.

Middletons wassen beeld zal alleen niet voor de bruiloft te zien zijn. "Waarschijnlijk gaan we kort na de trouwerij een afspraak maken met Kate", vertelt een woordvoerder van het wassenbeeldenmuseum aan BBC. Na de eerste afspraak, waarin Kates uiterlijk wordt bestudeerd, duurt het nog zo'n vier maanden voor het beeld af is.

Kate en William beloven elkaar op 29 april eeuwige trouw in de Londense kerk Westminster Abbey. De 28-jarigen maakten hun verloving vorige maand bekend. Tijdens een vakantie in Kenia ging William op zijn knieƫn.

Welke jurk Kates wassen evenbeeld zal dragen, is nog niet bekend. "Het hangt af van wat Kate wil en of ze kleding heeft die ze kan doneren." In het Londense filiaal van Madame Tussauds krijgt Middleton een plaats naast haar verloofde William en haar zwager, prins Harry.

Ook de Britse koningin Elizabeth II, prins Charles en zijn huidige vrouw Camilla zijn vereeuwigd in was.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren