logo songteksten.net

Will Smith werkt aan tour en nieuwe muziek

LOS ANGELES - Will Smith is vastberaden weer het podium op te gaan. Hij werkt aan nieuwe muziek en wil volgend jaar op wereldtournee. Dat vertelt hij in het radioprogramma van Zane Low op Beats 1 radio.

"Ik sta aan het begin van dit proces. Ik probeer weer een beetje los te komen en de boel af te stoffen", vertelt de acteur die eerder hits scoorde met nummers als Gettin' Jiggy With It en Summertime. Zijn laatste album stamt alweer uit 2005. Smith geeft aan er 'redelijk zeker' van te zijn dat hij in 2016 begint aan een wereldtournee met nieuwe muziek. "Ik ben er klaar voor. Ik heb veel te delen en kijk er naar uit om weer met muziek bezig te zijn."

Het is de bedoeling dat hij op tour gaat samen zijn oude kompaan dj Jazzy Jeff, met wie hij in de jaren tachtig en negentig een duo vormde. "Jeff en ik hebben nooit echt een volledige tour gedaan. Ik was altijd druk met The Fresh Prince of Bel-Air of een film. Dus ik kijk er naar uit om samen op een volwaardige tour te gaan." Te oud om te rappen voelt de 47-jarige Smith zich nog niet. "40 is het nieuwe 30, of nu is 50 misschien wel het nieuwe 30. Ik blijf de grenzen opzoeken en zal dat blijven proberen te doen tot ik 70 of 80 ben."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren