logo songteksten.net

Willow Smith wil nieuwe versie van hit vader Will

(Novum) - Willow Smith denkt erover de eerste grote hit van haar vader Will Smith in een nieuw jasje te steken. Parents Just Don't Understand betekende in 1988 de definitieve doorbraak van de rapper die zichzelf toen nog The Fresh Prince noemde.

De 10-jarige Willow, dochter van Will en Jada Pinkett Smith, bracht enige tijd geleden haar debuutsingle Whip My Hair uit. Een nieuwe versie van Parents Just Don't Understand volgt wellicht binnenkort. "De mogelijkheid bestaat dat ik dat inderdaad ga doen. Het is echt een geweldig nummer", zegt ze in een interview met Yahoo.

Willow en Will zijn niet de enige muziektalenten in de familie Smith. Moeder Jada is zangeres van de rockband Wicked Wisdom en zoon Jaden maakte samen met tieneridool Justin Bieber het nummer Never Say Never, voor de film The Karate Kid waarin Jaden de hoofdrol speelt. Willow laat weten dat er meerdere familieduetten in de steigers staan. "Ja, dat gaat zeker gebeuren. Die komen er binnenkort aan."

Willow werd ontdekt door rapper Jay-Z, die haar contracteerde bij zijn platenlabel Roc Nation. Eerder was ze naast haar vader te zien in de film I Am Legend en leende ze haar stem aan de animatiefilm Madagascar.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren